Och regnet det bara öser ner....

 
Aldrig någonsin i Kroatiens historia har det varit så dåligt väder som det är den här sommaren.... Och aldrig någonsin har det väl varit en så bra sommar som den som pågår i Sverige : ) 
 
Hur som helst så är det här landet inte riktigt rustat för regnväder royal! Igår kväll när vi var ute och käkade började ett av det värsta ovädren som vi någonsin har upplevt! Regn som började rinna in i restaurangen och blixtar och åska som avlöste varandra med bara någon sekund emellan.
Så fort något är lite stökigt eller jobbigt på den här resan då säger vi "se det som ett äventyr" och igår var det sannerligen äventyr på precis vartenda tänkbart plan för oss alla! Det smällde rejält nästan hela kvällen och natten och på himlen såg det ut att vara discobelysning!
 
Det är något speciellt med att bara vara familjen under en sådan här lång tid. De enda man pratar svenska med är just sina familjemedlemmar eftersom vi inte sett röken av en endaste svensk turist. Det som är kul med det är att det blir en ganska så rolig jargong i familjen. Det retas och drivs med diverse tix och vanor och blir väldigt internt. Känns som om man på gott (och kanske ont ibland) kommer varandra väldigt nära. Men kul har vi och ännu är det ingen som vill åka hem.
 
Idag har det varit bra och dåligt väder om vartannat och vi passade då på att våldgästa ett 5-stjärnigt hotells poolavdelning. Elvis var alldeles chockad av att vi gjorde något olovligt. Kanske inte de bästa föredömen som föräldrar när vi dessutom var tvungna att "låna" handdukar från några andra gäster så att det skulle se ut som om vi bodde på hotellet : )
Det blev en drink till oss och läsk till barnen i hotellets bar efter badet och det betalde vi för i alla fall, så lite rätt gjorde vi för oss hursomhelst ...
 
Imorgon badar vi och på fredag åker vi förmodligen vidare men
 
 
vi vet inte riktigt hur och var. Det kommer vi på imorgon!
 
Här är lite bilder från de senaste dagarna. Kram från oss alla!
 
 
 Tidig morgon på väg mot en lååång båtfärd....
 
Kommer det nån båt tro???
 
Äntligen framme!!
 
På plats i nya fina lägenheten 
 
Och det här är vår utsikt 
 
Vad gör man en regnig dag?
 
Typ tatuerar sig och spelar fotboll med locals : )
Visa fler inlägg