Sköna dagar helt enkelt

 
 
För några dagar sedan kändes det som om vi var lite klara med Kroatien. Kändes liksom som att det räckte med tre veckor. Men oj vilken nytändning vi har fått och nu är vi istället lite stressade av att det är så få dagar kvar. På torsdag i nästa vecka åker vi ju hem och det ska såklart bli jättehärligt att komma hem också! 
 
Idag har vädret varit magiskt, havet ljuvligt, maten superb och servicen.... Helt knasigt! 
Det är extrem högsäsong här på Losinj och pga av det är det inte enkelt att hitta någonstans att bo. Men vi har sedan vi kom hit haft kontakt med Thiana som har en turistbyrå här på ön. Och shit vad hon trixar och fixar för oss. Idag har vi flyttat ur vår lägenhet för att i natt bo i en annan extremt schysst lägenhet (bilder kommer imorgon när det är dagsljus så vi kan plåta). Imorgon flyttar vi vidare till ännu en lägenhet för att de sista dagarna här i Kroatien ta in på hotell. Och Thiana fixar allt! Det kommer folk och hämtar oss och vårt bagage körs hit och dit och precis allt går att fixa! Helt fantastiskt!
Så imorgon byter vi ort och kommer bo i en liten mindre ort men så himla mysig. Thiana har lovat att fixa en båttur för att vi ska få se delfiner och framför allt Felicia är såå superladdad...
Hela familjen har fått extremt kontinentalla vanor. Idag åt vi middag kl 23.30 och dessutom tar vi alla en drink innan maten ☺️... Så vi sover länge på mornarna och är sällan ute innan lunch. Men istället blir det sena eftermiddagar på stranden när det inte är så varmt och det är härligt. Överhuvudtaget så är de sköna med den här semestern att det inte finns några tider alls. Igår när vi promenerade hem från stranden så ville Elvis och Felicia stanna och spela fotboll. Och de spelade och vi satt och tittade på, hur länge som helst utan att ens säga att "nu måste vi gå". Dagarna rullar på och vi liksom bara flyter med. Stor kontrast till vår vanliga vardag! 
 
Stora varma kramar
 
#1 - - Sonia:

Åhhh vad härligt allt ser ut! Känns som att ni har en fantastisk resa med många små o stora äventyr, magiskt!
Snygga fina bilder på snygga fina familjen. Njut som fasen av sista dagarna där i Kroatien!
Stora varma soliga svenska kramar från Kalvudden!
Puss Sonia