Alla som inte vill åka hem räcker upp en hand!

 
Idag har vi haft en helt fantastisk dag! Flyttade i och för sig in i en hyfsat inrökt lägenhet men det är rent och bara för en natt.
Vi gick bara tre minuter från centrumet i den lite mindre orten som vi nu bor i och hittade ett eget litet helt underbart badställe. Barnen hoppade från klipporna, vi snorklade, fiskade och solade. Magiskt!  
 
 
 
 
Och vi har just kommit tillbaka efter att ha ätit en så himla god middag för typ 600 spänn. Då åt Johan kalvfile, jag musslor och barnen fisk. Vi drack vin till maten, alla tog dessert och Johan tog dessutom en kaffe och cognac. Stället låg på en kaj, 3 meter från havet. Med andra ord alla rätt : )
 
 
Imorgon flyttar vi in i på ett litet hotell och där bor vi tills vi åker hem. På tal om det så sa jag till familjen idag "Alla som inte vill åka hem räcker upp en hand". Resultatet? 4 blixsnabba händer i luften. Vi har det nog nästan för bra.... 
Kramar från oss
#1 - - Marianne rask:

Det ser helt fantastiskt ut, men lite läskigt högt för barnen att hoppa i tycker farmor, blir väl svårt att toppa den här semestern.
Vi är imponerade av Malins förmåga att förmedla allt som sker och
av Johans bilder, stora kramar och välkommen hem!

Svar: Tack Marianne! Vi är glada att du uppskattar vår lilla blogg! Nästa gång får ni resa med oss! Kramar
ettsknthem.blogg.se